NL | EN | DE | FR | ES

Ten Napel Hoofcare
Klauwbehandelunits
+31 524 581 210

Historie Ten Napel Hoofcare

Ten Napel Hoofcare: sinds jaar en dag een begrip in klauwbehandelunits

De grondslag voor Ten Napel Hoofcare is gelegd in 1936. Oorspronkelijk als smederij, vervolgens als landbouwmechanisatiebedrijf. In 2002 werd het bedrijf overgenomen door Henk en Arjan ten Napel en werd de focus vooral gelegd op het bouwen van klauwbekapboxen. Vandaag de dag staat Ten Napel Hoofcare garant voor hoogwaardige, mechanische, elektrische en hydraulische klauwbehandelunits. In een vaste en mobiele uitvoering, geschikt voor zowel de professionele klauwverzorger als voor boeren.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Ten Napel Hoofcare voorop. Ten Napel Hoofcare maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en werkt met de beste toeleveranciers. Dit geeft u de zekerheid van een lange levensduur en een blijvende hoge waarde van uw klauwbehandelunits.

Innovatief

Het motto van Ten Napel Hoofcare: alleen het beste product is goed genoeg. We blijven innoveren en werken nauw samen met een gerenommeerd engineering bureau in de regio. Vanaf 2015 is een geheel nieuwe serie ontwerpen op de markt gekomen, gebaseerd op de reeds bestaande succesvolle reeks. De nieuwe klauwbehandelunits hebben verschillende opties. De unit kan geheel aan uw specifieke wensen worden aangepast. Door het beter inrichten van ons productieproces kunnen we zeer snel leveren.

Excellent ontwerp

Hoogwaardige materialen, professioneel laswerk, de beste hydraulische en elektrische componenten, excellent ontwerp en afwerking in combinatie met 25 jaar ervaring. Dit maakt de Ten Napel KBB-serie tot één van de beste en meest duurzame mobiele klauwbehandelunits ter wereld.

Meer weten over onze klauwbehandelunits? Bel voor meer info of een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in onze klauwbehandelboxen of -units? Neem contact met ons op en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Volg ons ook op onze social mediakanalen voor de laatste informatie en aanbiedingen!